Dana Uzun But
Dana But Etleri Bonfile, Kontrfile, Tranç, Kokum, Yumurta, Nuar, Kontrnuar, İncik ve Pençetayı kapsayan kısımdır.
Kuzu Yarım Kol Kemiksiz
Kuzu Yarım Kol Kemiksiz toptan satış fiyatlarımız için iletişime geçiniz.
Paşalı Et Entegre Tesisleri
Balıkesir 0 (266) 231 07 40
İstanbul 0 (216) 461 44 62
Dana Dalak
Dalak; yenilebilen lezzetli bir sakatat çeşididir. Kansızlık yaşayanların tüketmesi tavsiye edilir.
Kuzu Bütün Kafes
Kuzu Bütün Kafes Kaskili ( Döşlü)
Toptan Kuzu Eti Fiyatları için iletişime geçebilirsiniz.
Paşalı Et Entegre Tesisleri / Balıkesir
Kuzu Döş - Kıkırdaklı
Toptan Kuzu Döş - Kıkırdaklı Fiyatları için iletişime geçebilirsiniz.
Balıkesir İletişim 0 (266) 231 07 40 / 0 (532) 686 71 53
İstanbul iletişim 0 (216) 461 44 62 / 0 (533) 353 63 38
Dana Döş Kemiksiz
Çeşitli yemeklerin yapımında kullanılan Dana Döş; hayvanın göğüs kısmından elde edilir. Kemikli ve yumuşak dokuya sahip lezzetli bir ettir.
Toptan Et Satış Fiyatları için lütfen arayınız.
Kuzu Kafes Döşlü
Toptan Kuzu Kafes Fiyatları için iletişime geçebilirsiniz.
Balıkesir İletişim 0 (266) 231 07 40 / 0 (532) 686 71 53
İstanbul iletişim 0 (216) 461 44 62 / 0 (533) 353 63 38
Kuzu Kol
Toptan Kuzu Kol Fiyatları için iletişime geçebilirsiniz.
Balıkesir İletişim 0 (266) 231 07 40 / 0 (532) 686 71 53
İstanbul iletişim 0 (216) 461 44 62 / 0 (533) 353 63 38
Dana Kısa But
Dana Kısa But
Toptan Dana ve Kuzu Eti Satışlarımızda müşteri talebine göre etler parçalara ayrılıp işlenerek hazırlanmaktadır.
Kuzu Kokereç
Kokoreç hayvan bağırsağından yapılma, çok faydalı içerikleri olan, bol kollajen ve vitamin kaynağı Anadolu'ya özgü yemeklerimizden biridir.
Kuzu Paça
Faydaları; yapısındaki kolajen, vitamin ve mineraller sayesinde bağışıklık sisteminizi etkin bir şekilde güçlendirir.
Kuzu Böbrek
Kuzu böbrek içerdiği yüksek miktarda D vitamini ve B12 ile gerçek bir şifa kaynağıdır.
Kuzu Kelebek
Kuzunun böbrek yatağındaki fileto kısmı ince tek kemik bırakılarak ikiye dilimlenmesiyle elde edilir. Kuzu pirzolanın devamı bel kısmıdır.
Dana Tranç
Tranç Dananın kalça kısmında bulunan bir parçadır. Oldukça kırmızı bir rengi vardır. Yağsız et yemek isteyenler tranç kısmından et alabilir.
Dana Kısa But Kemiksiz
Kemiğinden sıyrılmış filetosuz dana budu.
Dana Kürek Kemiksiz
Dananın kürek kemiklerini saran kısmından elde edilir. Yağsız ve sinirsiz şekilde hazırlanmaktadır.